Batman: Arkham Origins novi TV spot i intervju

Batman: Arkham Origins novi TV spot i intervju

824
0
PODELI
Batman: Arkham Origins

Pogledajte novi TV spot za igru Batman: Arkham Origins:

A pogledajte i ovaj zanimljiv intervju:

Dakle bez obzira što je Batman: Arkham Origins prequel i radnja je smeštena 5 godina pre događanja u Arkham Asylum, Batman će ipak koristiti dosta gadgeta koje ne bi trebalo da ima na početku karijere. Multiplayer deo igre će biti totalno odvojen od single playera i neće biti nikakvog XP transfera.

Digitalna verzija Batman: Arkham Origins izlazi  25. oktobra za PS3, Xbox 360 i PC.

Verzija za Wii U i fizičke verzije (diskovi) za PC su odloženi za 8. novembar. Verzija za PS Vita konzolu pod nazivom Batman: Arkham Origins Blackgate će se pojaviti 25. oktobra, ali Nintendo 3DS verzija Batman: Arkham Origins Blackgate će se pojaviti 8. novembra.

Ranije u oktobru Warner je objavio da će postojati Batman: Arkham Origins season pass i biće dostupna za Xbox 360, PC, PS3 i Wii U. Uključivaće 5 predstojećih DLC-ova po ceni od oko 19 eur, dok će ako se kupuju pojedinačno ovi DLC-ovi koštati oko 33eur.

Jedan od DLC-ova će biti nova story single player kampanja, a u jednom će igrač biti u  ulozi Bruce Wayne-a pre nego što je postao Batman i tu će se suočiti sa poslednjim testom da se dokaže pred svojim najvećim učiteljem, Kirigi-ijem.

Da li jedva čekate ovu igru?

Izvor: CVG i Eurogamer

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR