Batman: Arkham Knight ponovo na Steam-u!

Batman: Arkham Knight ponovo na Steam-u!

1063
0
PODELI

Rocksteady i WB games su uspeli da naprave jednu od najboljih igara ove godine, koja je istovremeno uspela da bude jedan od najvećih promašaja godine. Batman: Arkham Knight je zbog užasne optimizacije za PC i brojnih bagova koji su igru učinili potpuno neigrivom bez obzira na to koliko vam je moćna mašina, još početkom leta povučen iz prodaje. Rocksteady se bacio na posao ne bi li ispeglao sve bagove, i učinio igru igrivom i na PC-u.

Batman: Arkham Knight je konačno ponovo dostupan u prodaji, a WB Games i Rocksteady će učiniti sve što je u njihovoj moći da se iskupe za propust, i privuku što više igrača da kupe igru. Svi koji budu kupili igru na Steam-u do 16. novembra do 11:59h, na poklon će dobiti i kopije celog Batman: Arkham serijala; Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins and Batman: Arkham Origins Blackgate, koje će biti dostupne za igranje sredinom decembra. Pored toga, WB Games i Valve organizuju konkurs za sve zainteresovane modere. Ko želi da se takmiči, do 16. novembra je potrebno priložiti mod za Team Fortress 2 koji je inspirisan Betmenom. Prva tri takmičara će dobiti igru Batman: Arkham Knight besplatno, a svi koji već poseduju igru će dobiti nagrađene radove. Još detalja o takmičenju možete videti na ovom sajtu.

1368314851064656229Treba pohvaliti Rocksteady i WB Games, ako ni za šta drugo, bar za trud koji su uložili da se iskupe za svoj promašaj. Batman: Arkham Knight je sjajna igra, i savršeno zatvara priču o Betmenu, i velika je šteta što PC gejmeri do sada nisu imali prilike da iskuse igru kako treba.

Hoćete li vi dati još jednu šansu Arkham Knight-u?

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR