Batman: Arkham Knight gameplay trailer

Batman: Arkham Knight gameplay trailer

1469
0
PODELI
Batman-Arkham-Knight-Official-Gameplay-Trailer-2

Rocksteady je objavio prvi Batman: Arkham Knight gameplay trailer. U njemu je centar pažne usmeren na Batmobile. Takođe se mogu videti neki od zlikovaca koji se suprotstavljaju Mračnom Vitezu,a među njima je i glavni protivnik Batmanu u igri, Arkham Knight. Pogledajte:

Arkham Knight je lik koji je jedinstven i pojavljuje se samo u univezumu Batman Arkham igara. Kreirao ga je Geoff Johns, pisac koji je radio na Green Lantern, Aquaman i Justice League strip serijalima. Arkham Knight je grublja i  ekstremnija militarizovana verzija Dark Knight-a iliti samog Batmana. On bi trebalo da bude pravi izazov za Batmana i da mu se suprotstavi na svaki mogući način.

Sefton Hill iz Rocksteady razvojnog studija je ranije izjavio da ciljaju da fantaziju da se nalazite u ulozi Batmana pomere korak dalje u ovom nastavku. Tome treba da doprinese ubacivanje Batmobile-a i do sada najvećeg Arkham City-ija.

Batman: Arkham Knight treba da bude eksplozivno finale Arkham serije igara. Igra treba da se pojavi za PS4, XBox One i PC ove 2014. godine.

Jedva čekate?

Izvor: CVG

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR