Baka utrošila 6000 dolara da blokira WiFi mreže

Baka utrošila 6000 dolara da blokira WiFi mreže

940
1
PODELI

Strani web sajt Telegraf napisao je veoma zanimljiv članak o baki koja je utrošila preko 6000 dolara kako bi blokirala WiFi mreže u svojoj kući iz “zdravstvenih razloga”.

Breaker

Kako baka kaže, unajmila je specijalistu kako bi na njenu kuću naneo anti-radijacionu boju koja blokira WiFi i signal za mobilnu mrežu. Ona tvrdi da su ti signali kod nje izazivali glavobolju i mučninu.

“Nisam dobila dijagnozu specijaliste, ali moj lekar opšte prakse je upoznat sa mojim stanjem. Svaki put kada se nalazim u blizini WiFi ili mobilnog signala, pripadne mi muka”, izjavila je za lokalne novine. “To mi otežava da se krećem i družim se sa ljudima. Ne kontaktiram sa ljudima putem interneta ili elektronske pošte, jer to nije sigurno.”, prenosi Telegraf.

EMF Electro Protect boja

Unajmljeni specijalista naneo je četiri sloja “anti-radijacione farbe” koja ublažava signale.

“Farbanje unutrašnjosti i spoljašnjosti moje kuće je skoro završeno. Osećam se mnogo bolje sada kada sam zaštićena. Imam uređaj koji mi pomaže da detektujem koliko bežičnih mreža je u blizini, i sigurna sam da neću imati neženjene WiFi goste u svojoj kući.”

 

Do danas, još uvek ne postoje dokazi da bežični uređaji prouzrokuju zdravstvene probleme. Iako neki poistovećuju WiFi sa “sekundarnim dimom”, ne postoji naučna osnova da on ikako utiče na zdravlje ljudi.

 

 

Izvor: Android Authority

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR