Frizura kao Vaš zaštitni znak, uz Babyliss C1050E aparat za lokne!

Frizura kao Vaš zaštitni znak, uz Babyliss C1050E aparat za lokne!

2498
0
PODELI

Put do savršeno oblikovanih lokni, nikada nije bio brži i jednostavniji. Ukoliko želite da ostavite pozitivan prvi utisak, budite sigurni da ćete to i uspeti, uz Babyliss C1050E aparat za lokne. Više ne morate da idete kod profesionalnih frizera, što dovodi do uštede novca i vremena. Opustite se u toplini svog doma, a Babyliss C1050E će učiniti sve ostalo.

Babyliss C1050E aparat za lokne, pruža Vam mogućnost odabira između dva nivoa temperature, 210 ili 230 stepeni. Takođe, sami možete odrediti koliko dugo ćete grejati svaki pramen kose, budući da postoji tajmer, podešen na 8, 10 ili 12 sekundi. Na kraju, zvučni signal će Vas obavestiti kada je formirana savršena lokna.

Verovatno ste nekada probali da sami napravite lokne, ali Vam je to oduzelo previše vremena, izgubili ste strpljenje jer su pokreti bili komplikovani, a frizura na kraju ne bi bila postojana. Uz Babyliss C1050E aparat za lokne, zaboravite na to! To nije sve, Vaša kosa će biti sjajna, a naelektrisanost kontrolisana.

Sa Babyliss C1050E aparatom do prelepih lokni, koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Babyliss C1050E aparat za lokne možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR