Sigurna veza sa bebom – Baby monitor PRIMEBEBE FREESTYLE

Sigurna veza sa bebom – Baby monitor PRIMEBEBE FREESTYLE

1242
0
PODELI

Kao i svi roditelji, sigurno brinete da li beba mirno spava danju ili noću. Zbog toga često proveravate, ili pak boravite u toj sobi sve dok se ona ne probudi. Da biste bili bezbrižniji u tim situacijama predstavljamo Vam PRIMEBEBE FREESTYLE Baby monitor.

PRIMEBEBE FREESTYLE Baby monitor pružiće Vam više slobode u onim trenucima kada beba spava. Za to vreme, možete raditi svakodnevne kućne poslove, završavati poslovne zadatke ili vreme posvetiti sebi. Uz ovaj Baby monitor, u svakoj sekundi u vezi ste sa bebom, bilo da je dan ili noć.

Funkcioniše tako što se odašiljač priključi direktno na mrežno napajanje, dok sa druge strane roditeljska jedinica koristi 4xAAA baterije. Ono što je bitno napomenuti jeste da je domet odašiljača 50m, a takođe omogućeno je podešavanje jačine zvuka. Sve to ispraćeno je lampicom koja označava jačinu zvuka za nadzor bebe, i u uslovima buke.

PRIMEBEBE FREESTYLE možete poneti svuda sa sobom, ostaviti ga kod bake i dete i biti bezbrižni i onda kada oni čuvaju Vaše dete. Sigurno se nekad desilo da bebu probudite samo zbog toga što često ulazite u sobu da proverite da li je dobro, uz ovaj Baby monitor to neće biti slučaj.

Mirni roditelji – srećni roditelji, uz PRIMEBEBE FREESTYLE Baby monitor.

PRIMEBEBE FREESTYLE Baby monitor možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 110 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR