Auto sedište PRIMEBEBE Five Aqua – Za bezbedno putovanje Vašeg deteta.

Auto sedište PRIMEBEBE Five Aqua – Za bezbedno putovanje Vašeg deteta.

1455
0
PODELI

Lista za kupovinu potrebnih stvari nakon rođenja bebe, svakako je opširna, a ubrzo na red dolazi i kupovina auto sedišta za dete. Ne samo da je to regulisano zakonom, već je savest i odgovornost roditelja glavni faktor koji utiče na realizaciju kupovine. S tim u vezi, predstavljamo Vam PRIMEBEBE Five Aqua auto sedište.

Prilikom kupovine auto sedišta, potrebno je voditi računa o više stvari, budući da je težina mališana kriterijum za razlikovanje po grupama. PRIMEBEBE Five Aqua spada u grupu 1, 2 i 3 i samim tim je namenjeno za decu uzrasta od 9 meseci do 12 godina, odnosno za decu težine od 9 do 36kg.

Tokom dugih putovanja, deci je neophodan san, a uz pomoć dodatnih jastučića, Vaše dete će sigurno lepo odmoriti. Ono što će mame svakako obradovati jeste presvlaka koja se vrlo lako pere. Tu su i odmorišta za ruke, koja će najmlađima pružiti potrebnu udobnost tokom putovanja. Ono što je od izuzetne važnosti nakon kupovine, jeste pravilna montaža sedišta kako biste obezbedili potpunu bezbednost.

Na vama je da odaberete destinaciju, a bezbednost deteta je zagarantovana uz PRIMEBEBE Five Aqua!

PRIMEBEBE Five Aqua auto sedište možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR