Auto navigacija Prestigio GeoVision 5057 – uvek na pravom putu!

Auto navigacija Prestigio GeoVision 5057 – uvek na pravom putu!

2755
0
PODELI

Da li Vam se dešavalo da se izgubite tokom putovanja? Kako više ne biste „lutali“, tu je Prestigio GeoVision 5057 auto navigacija.

Predstavlja odličan spoj stilizovanog dizajna i navigacijske sigurnosti. Navitel softver, 3D mape, glasovni vodič i POI baza podataka će Vam omogućiti lako snalaženje u prostoru, gde god da se nalazite.

Ekran od 5“, oštrih i jasnih boja, osetljiv na dodir, omogućava lak pregled i pretraživanje, za savršeno iskustvo korišćenja, a Prestigio GeoVision 5057  donosi i uživanje u multimedijalnim sadržajima.

Na displeju možete videti sve bitne informacije: ograničenje brzine, Vašu trenutnu brzinu, kao i očekivano vreme dolaska na željenu destinaciju.

Mape se ažuriraju preko softvera: http://navitel.ru/en/downloads/ Posle instalacije potrebno je navigaciju povezati sa računarom, a program će prepoznati koji je uređaj u pitanju.

Uživajte u modernom dizajnu kombinovanom sa vrhunskom tehnologijom i beskompromisnim kvalitetom, uz Prestigio GeoVision 5057.

Auto navigacija Prestigio GeoVision 5057 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR