Auto navigacija Garmin Drive 40 LM – uvek na pravom putu!

Auto navigacija Garmin Drive 40 LM – uvek na pravom putu!

5489
0
PODELI

Predstavljamo Vam auto navigaciju Garmin Drive 40 LM.

Garmin Drive 40 LM poseduje funkcije koje Vam pomažu da vozite sigurnije i povećavaju svesnost o saobraćajnoj situaciji, kao što su upozorenje na oštre krivine, promenu brzine, pružne prelaze i prelaze za životinje.

Funkcija Garmin Real Directions pruža jasna uputstva i koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju. Zahvaljujući usluzi Foursquare, dolazi sa velikim brojem novih i popularnih prethodno učitanih lokacija.

Funkcija Direct Access pojednostavljuje kretanje do određenih odredišta, kao što su tržni centri ili vazdušne luke, tako što unutar veće lokacije pronalazi tačno određeno mesto. Ako Vam je potrebna navigacija do tržnog centra, funkcija Direct Access će osigurati dodatne podatke o lokacijama radnji koje se nalaze u njemu.

Kako bi Vaša navigacija uvek bila ažurna, tu je aplikacija Garmin Express. Garmin Express omogućava lakše nadograđivanje karata i softvera, kao i prenos omiljenih datoteka sa uređaja.

Auto navigacija Garmin Drive 40 LM možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR