„August“ pametno zvono na vašim vratima

„August“ pametno zvono na vašim vratima

3957
0
PODELI

Kvadratna naprava koja izgleda kao standardno zvono na vratima, August Wi-Fi Doorbell Cam vas može obavestiti o gostu preko postojećeg mehaničkog zvona, opremljenog pametnim funkcijama. Kamera ima ugao gledanja od 140°, 1280x960pix rezoluciju za snimanje, omogućava jasan dvosmeran razgovor. Svakako je pametniji od modela koji već imate kod kuće.

Breaker

Ali ipak, ovo zvono nije idealno. Kvadratni dizajn nije se baš uklopio u okvir na vratima (možda neće ni kod vas). Dolazi u četiri boje: srebrna, tamno siva, bakarna i crvena. Dimenzije su 7.37 x 7.37cm.

August doorbell cam

Pre svega, budite sigurni da ste dobro izmerili mesto na koje želite da postavite zvono.

August doorbell cam

Nakon instalacije potrebno je skinuti August aplikaciju. Ukoliko već imate nalog, aplikacija će vas odmah sprovesti kroz razna podešvanja vašeg zvona. Postupak nakon instaliranja:

  • ako LED indikator na zvonu prikazuje zeleno svetlo (znači da ste sve dobro podesili) selektujte Start Setup u aplikaciji
  • upišite ime i vrata za koja zvono instalirate (npr. ulazna vrata)
  • pobrinite se da je vaš telefon konektovan na Wi-Fi i potražite zvono preko mreže
  • nakon toga dodajte zvono u listu

August doorbell camKada neko zazvoni na vratima, svaki telefon sa ovlašćenim pristupom će obavestiti korisnika.

August doorbell cam

Kliknite na znak upozorenja, potvrdite Accept the call i pojaviće vam se video sa prikazom gošće ispred vaših vrata. Imaćete opciju da pričate sa tom osobom preko telefona, jer zvono ima ugrađen mikrofon i zvučnike. Ukoliko imate Smart Lock možete na taj način i otvoriti vrata na kući, bez potrebe da ustajete i idete do vrata. 🙂

August doorbell cam

August Wi-Fi Doorbell Cam po ceni od 199$ trenutno je dostupan u prodaji preko njihovog oficijalnog sajta i preko Best Buy u SAD-u.

Izvor: cnet

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR