ASUS ZenPouch, vodootporna torbica za svaki telefon

ASUS ZenPouch, vodootporna torbica za svaki telefon

10260
0
PODELI

Kao što znate, Zen brend kompanije ASUS ne obuhvata samo pametne telefone (ZenFone), već i laptopove (ZenBook), tablete (ZenPad), pametne satove (ZenWatch), prenosive punjače (ZenPower), kao i razne dodatke za telefone. Ove nedelje ASUS je predstavio novi Zen proizvod, ZenPouch, vodootpornu, lako nosivu torbicu za telefon.

Asus ZenPouch 02

ZenPouch je napravljen od najlona i silikona (TPU) i ima IPX8 sertifikat, što znači da će stiti telefon u neograničenom trajanju u mokrim okruženjima ili pod vodom (ne preporučuje se da telefon bude potopljen duže od 1 metra ispod nivoa vode). Torbisa ima providan prozor, kako bi telefon mogao da se koristi čak i dok je u torbi. Kamera telefona je, takođe, upotrebljiva dok je u torbici, pa se mogu praviti fotografije ili snimati video. Na torbi postoji i džep, za kartice ili novac, držač za ruku, držač za prst, kao i kaiš za rame.

ASUS ZenPouch odgovara za sve telefone sa ekranom do 5.5 inča, pa čak i malo više od toga. Dimenzije od 185 x 90 x 12mm mu omogućavaju da skladišti i modele poput Samsung Galaxy Note 5 ili Nexus 6P.

Asus ZenPouch 04

Naravno da ovo nije nikakva novost, jer već postoje torbice za sličnu namenu. Ali ovo je prva ovakva torbica koju je predstavio poznatiji brend.

ASUS ZenPouch će biti dostupan u crnoj i žutoj boji, dok cena još uvek nije poznata.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR