Predstavljamo Asus Zenbook Prime UX31A-R4003P Ultrabook

Predstavljamo Asus Zenbook Prime UX31A-R4003P Ultrabook

1362
0
PODELI

Asus Zenbook Prime UX31A-R4003P Ultrabook kombinuje lepotu i zvuk. Jednostavno najbolji Ultrabook na tržištu. Karakterišu ga: treća generacija Intelovih Core i7 procesora sa Ivy Bridge tehnologijom, ultra tanak dizajn, prelepi Full HD IPS ekran i tastatura sa pozadinskim osvetljenjem, ugrađeni SSD disk velike brzine, USB punjač, ekskluzivna ASUS SonicMaster audiotehnologija, razvijena u saradnji sa Bang & Olufsen ICEpower® , licencirani Windows 8 operativni sistem.

Asus Zenbook Prime UX31A-R4003P

Jedinstvena lepota koja ostavlja utisak

Postavljajući nove standarde u tehnologiji i modi ZENBOOK Prime ima debljinu od samo 9mm nazad i 3mm napred. Aluminijumsko kućište garantuje trajnost. Na poklopcu se nalaze koncentrični krugovi koje odlikuju beskrajnu prirodu ZEN razmisljanja i ceo dizajn je koncipiran na kombinovanju lepote i brzine i balansiranju rada i uživanja.

Asus Zenbook Prime UX31A-R4003P

Moć i brzina

U ovaj model je ugrađen snažan i brz Intel Core i7 3517 procesor nove treće generacije sa Ivy  Bridge tehnologijom i to je srce ovog računara. U kombinaciji sa ultra brzim SSD diskom ovaj Ultrabook postaje mašina moćnih performansi sa kojom ne morate da pravite kompromise. Tu su i USB 3.0 portovi za ultra brz transfer i do 10x puta brži od USB 2.0. Bluetooth 4.0 i Dual band 2.4GHz/5GHz Wi-Fi su tu za umrežavanje i konektivnost po najnovijim standardima. Da bi ovaj Ultrabook bio hlađen adekvatno tu je i vazdušni kanal u obliku slova V koji odvodi toplotu sa komponenti.

Asus Zenbook Prime UX31A-R4003P

Odgovaranje na vaše potrebe

Zahvaljujući Instant On opciji  dovoljne su dve sekunde da iz sleep moda pređe u radni režim, a u stanju pripravnosti može ostati čak do dve nedelje sa automatskim backupom fajlova radi sigurnosti. Baterija traje 25% duže nego kod drugih notebook računara zahvaljujući 2 različita moda rada:  performans mod i mod čuvanja baterije. ZENBOOK Prime nudi prepoznavanje lica kao dodatnu sigurnost od neovlašćene upotrebe.

 Asus Zenbook Prime UX31A-R4003P

Umetnost zabave

ZENBOOK Prime ima full HD IPS panel koji daje sliku živopisnih boja uz pomoć 800:1 kontrasta i zaštiti od odsjaja, a IPS tehnologija pruža široke ugove vidljivosti do 178 stepeni. Čak i u mraku možete raditi nesmetano zahvaljujući tastaturi sa pozadinskim osvetljenjem. A ugrađena HD web kamera podiže kvalitet vašim video razgovorima.

Asus Zenbook Prime UX31A-R4003P

SonicMaster audio tehnologija

ZENBOOK Prime ima SonicMaster audio tehnologiju, razvijenu u saradnji sa svetski priznatim stručnjacima iz kompanije Bang & Olufsen ICEpower®, koja pruža kristalno jasan zvuk,  punoću i kvalitetne basove.

 

Windows 8

Uz ovaj model dolazi i licencirani Windows 8 64bit operativni sistem i odmah je spreman za rad.

ZENBOOk Prime predstavlja fantastičnu kombinaciju snage i brzine u kompaktnom pakovanju i zato je najbolji Ultrabook na tržištu.

Napravite odlučujući korak i uđite u multimedijalno carstvo ZENBOOK Prime-a!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR