ASUS uskoro predstavlja nove ZenFone 3 telefone!

ASUS uskoro predstavlja nove ZenFone 3 telefone!

1513
0
PODELI

Prošlo je skoro godinu dana od kako je ASUS predstavio originalni ZenFone 2, pametni telefon koji nudi atraktivne karakteristike po pristupačnoj ceni. Od tada ASUS je objavio brojne ZenFone 2 varijante, a sada se govori da će 30. maja biti predstavljeni ZenFone 3 modeli!

Breaker

Znamo da će ASUS na sajmu Computex 2016, zakazanog za 30. maj, predstaviti neke od sledećih generacija ZenFone telefona. ASUS nas poziva da se pridružimo putem live stream-a i da prisustvujemo Zenvolution-u, očigledno aludirajući na novi ZenFone hardver.

Asus Zenvolution

Prošlog meseca došli smo do nekoliko informacija o ZenFone 3 i ZenFone 3 Deluxe. Očigledno, oba telefona napravljena su od aluminijuma. ZenFone 3 imaće 5.5-inčni ekran, a Deluxe verzija imaće malo veći 5.9-inčni ekran.  Oba će imati skener za otisak prsta na zadnjoj strani. Zajedničke karakteristike treba da obuhvate Android 6.0 Marshmallow, USB Type-C port, 3GB RAM-a i prednju kameru sa LED blicem.

Asus ZenFone 3

Prethodno su kružile glasine da će ZenFone 3 seriju pokretati Qualcomm procesori, ali pozivnica za događaj ukazuje na Intelov logo. Naravno, Asus će možda koristiti Intel i Qualcomm čipset za svoje pametne telefone, kao prošle godine.

 

 

Izvor: PhoneArena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR