ASUS predstavio Xonar U3 Plus, eksternu USB zvučnu karticu

ASUS predstavio Xonar U3 Plus, eksternu USB zvučnu karticu

1101
0
PODELI
Asus Xonar U3 Plus 73a

Asus je predstavio Xonar U3 Plus, malu, eksternu USB zvučnu karticu koja ima pojačalo za slušalice od 150 oma, vokalne efekte studijskog kvaliteta i dosta opcija za poboljšanje zvuka. Xonar U3 Plus je dizajniran kako za desktop tako i za notebook računare, kojima treba mala, prenosna zvučna kartica visokog kvaliteta.

Pojaćalo za slušalice u Asus Xonar U3 Plus zvučnoj kartici ima podesivu jačinu, koja ide sve do pomenutih 150 oma. Takođe ovo pojačalo poboljšava treble i bas i dodaje dinamiku zvuku i na niskim i na visokim frekvencijama, pa se eksplozije ili koraci bolje čuju kako u filmovima, tako i u igrama.

Asus Xonar U3 Plus 73b

Asus Xonar U3 Plus može da stane u džep, a podržava snimanje zvuka sa mikrofona u realnom vremenu sa DSP-om (digital signal processor), koji pruža ekstremno mali odziv mikrofona. Kartica podržava i set  studijskih vokalnih efekata, kao što su: 10-band ekvilajzer, precizni low i high frekvencijski filteri, kao i podešavanje reverba.

Stereo Mix dozvoljava korisnicima lako kombinovanje vokala i muzike, dok DJ Mix ima ducking efekat koji automatski smanjuje zvuk pozadinskog audio tracka kada su prisutni vokali.

Asus Xonar U3 Plus ima i pet preset audio modova (Rock, Rock Pro, Ballad, Ballad Pro i Special), koji su specijalno podešeni od strane Xonar audio inženjera, tako da korisnici mogu da slušaju svoju omiljenu muziku na pravi način.

Asus Xonar U3 Plus 73a

Asus Xonar U3 Plus specifikacije:

  • Signal-to-Noise Ratio (SNR): 100dB
  • Total Harmonic Distortion + Noise : 0.005% (-110dB)
  • Frekvencijski odziv: 20Hz to 20kHz
  • Impedansa slušalica: Optimizirano za 32~150Ω
  • Interfejs: USB 1.1 ili noviji
  • Sample Rate i Rezolucija: Up to 48KHz @ 16bit
  • Konektori: 1 x 3.5 mm jack analog out; 1 x 3.5 mm jack (Line-In/Mic-In combo); 1 x S/PDIF out (combo sa analog out)
  • Operativni sistem: 1/8/7/XP(32/64bit)
  • Karaoke funkcije: Music pitch-shifting, vocal cancellation, i mikrofon echo efekti sa stereo mix snimanjem (Wave and Mic-in) za online Karaoke ili online DJ aplikacije

Izvor: TechPowerUP 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR