Asus PadFone Mini najavljen

Asus PadFone Mini najavljen

743
0
PODELI

Asus je zvanično najavio umanjeni uređaj koji kombinuje pametni telefon i tablet uređaj – Asus PadFone Mini.

Breaker

Asus PadFone Mini se sastoji iz dva uređaja, pametnog telefona i dock-a koji ga pretvara u tablet. Pametni telefon poseduje displej od 4.3 inča sa qHD rezolucijom 540×960 piksela, dok tablet ima displej od 7 inča sa HD rezolucijom od 1280×800 piksela.

ASUS-Padfone-Mini 02

PadFone Mini u sebi ima četvorojezgarni Snapdragon procesor na 1.4GHz, 1GB RAM-a i 16GB ugrađene memorije. Tu je i mogućnost proširenja memorije korišćenjem memorijske karte, a prisutna je i odlična kamera rezolucije 8Mpix. Ono što je zanimljivo je da ovaj uređaj poseduje i mogućnost korišćenja dve SIM kartice istovremeno.

Ova nova kombinacija tableta i pametnog telefona dolazi sa Android 4.3 (Jelly Bean) verzijom operativnog sistema, dok je u sam telefon ugrađena baterija od 1500mAh, a u tabletu je baterija od 2200mAh.

Asus PadFone Mini će uskoro biti pušten u prodaju u Taiwanu po ceni od 450$, što se čini pristojnom cenom za kombinaciju tableta i telefona.

Očekuje se da ovaj uređaj krene u prodaju i u zemljama poput Rusije, Kine, Singapura, Indonezije i Tajvana. Nadamo se da će stići i na naše tržište.

 

Izvor: GeekyGadgets

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR