ASUS najavio ROG Sica gaming miš i Whetstone podlogu za miša

ASUS najavio ROG Sica gaming miš i Whetstone podlogu za miša

2461
0
PODELI
ASUS Whetstone Mousepad 125e

ASUS Republic of Gamers (ROG) je najavio dva nova gaming proizvoda, ROG Sica optički gaming miš i ROG Whetstone podlogu za miša. ROG Sica miš je namenjen i za levoruke i za desnoruke igrače i naročito će odgovarati gamerima koji preferiraju fingertip grip način držanja miša. ROG Whetstone podloga za miša je bazirana na silikonskoj tkanini i ima odlične tracking karakteristike, omogućava preciznu i glatku kontrolu pokreta miša prilikom igranja. Lako se savija za nošenje i kvalitetno je izrađena, što garantuje trajnost. ROG Sica miš i ROG Whetstone podloga imaju motive i oznake bazirane na Majanskoj civilizaciji, a tu je naravno i ROG crveno-crna kombinacija boja. ASUS ROG je u izradi ova dva proizvoda konsultovao profesionalni e-sports tim Taipei Assassins.

ASUS ROG Sica mouse 125a

ASUS ROG Sica gaming miš je svojim dizajnom prilagođen i levacima i dešnjacima i optimizovan je za MOBA(multiplayer battle arena) igre kao što su DOTA 2 ili League of Legends. Koristi kvalitetne i trajne Omron mikroprekidače. Tasteri za levi i desni klik su odvojeni od glavnog tela miša, da bi se osigurala njihova povećana osetljivost. ROG Sica ima ekskluzivni easy-swap socket design koji gamerima omogućava da prilagode otpor kod levog i desnog klika svojim potrebama.

ASUS ROG Sica mouse 125b

ROG Sica ima optički senzor rezolucije 5000 DPI i brzine do 130 inča po sekundi. Tu je i ubrzanje od 30g, koje omogućava vrlo precizan tracking. Uz miš se može koristiti inovativni Armoury softver uz pomoć koga korisnici mogu izabrati funkcije dugmića na mišu, podešavati razne parametre koji se tiču performansi i podešavati ROG svetlosne efekte.

ASUS Whetstone Mousepad 125d

ASUS ROG Whetstone gaming podloga za miša ima bazu od silikona i ne kliza se. Na podlozi su prisutni Majanski simboli, a dizajn tkanine je takav da omogućava preciznu kontrolu. Lako se savija za nošenje.

ASUS Whetstone Mousepad 125c

ROG Whetstone podloga je debela svega 2mm i prilikom izrade je korišćenja najnovija tehnika lepljenja i stapanja u 8 faza da bi se osigurala trajnost podloge. Čak i nakon dugotrajne i žestoke upotrebe, ROG Whetstone podloga će garantovano trajati i dalje. Ima zakrivljene ivice koje se ne uvrću i ne podižu. Podloga predsvučena slojem otpornim na vodu, pa je čišćenje olakšano. Jednostavno je treba oprati, obrisati i protresti da se osuši.

ASUS Whetstone Mousepad 125e

 

Šta vi mislite o ova dva nova ASUS ROG gaming proizvoda?

Izvor: TechPowerUP

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR