Asus Memo Pad HD7

Asus Memo Pad HD7

1295
0
PODELI
Asus MemoPad HD7

Ne tako davno, Android tableti relativno skromnih specifikacija su koštali preko 500e. 
Koliko se brzo vremena menjaju u svetu prenosih uredjaja, pokazuje nova zvezda pristupačnih tableta – Asus Memo Pad HD7. 
Ovaj sedmoinčni tablet donosi prilično impresivne specifikacije po ceni dosta nižoj od tableta sličnog kvaliteta.

Ono što najvećim delom čini jedan tablet je ekran, koji je upravo najimpresivniji deo Memo Pad HD7 tableta. U pitanju je IPS ekran sa podrškom za dodir u 10 tačaka, rezolucije 1280×800, izuzetne oštrine i uglova gledanja.
Ekran je dosta visokog osvetljenja i živih boja, a Asus nudi neuobičajenu opciju dodatnog podešavanja ekrana putem Asus Splendid aplikacije. 
 
Iako je zadnja maska izradjena od plastike, bazu tableta čini aluminijum, pa tablet deluje čvrsto. Memo Pad HD7 je dostupan u beloj, crnoj, sivoj, plavoj, roze i žutoj boji, od čega su u WinWin ponudi trenutno dostupne prve četiri.

Sa svega 302g težine, nešto je lakši od svog Nexus 7 rođaka, a debljina uredjaja je 10.8mm.

Asus Memo Pad HD7 02

Memo Pad HD7 poseduje Asus SonicMaster tehologiju i stereo zvučnike, a još jedan Asus novitet  je i podešavanje zvuka u Asus  AudioWizard aplikaciji, kao i primenjivanje profila poput Game, Music, Movie…

Tablet dolazi uz modifikovanu verziju Android 4.2.1 sistema i poseduje poseban launcher koji se poziva držanjem home dugmeta, a iz koga je moguće izvršiti razna podešavanja, kao i pokretanje programa.
Uz tablet dolaze i aplikacije kao što su Asus Studio, Asus Artist i Asus Story pomoću kojih možete biti kreativni sa crtanjem ili obradom vaših fotografija. 

Zanimljivo je da je Asus odabrao MediaTek-ov čipset za ovaj tablet. U pitanju je čipset sa četvorojezgarnim MT8125 procesorom koji radi na taktu od 1.2GHz i PowerVR SGX544 grafičkim čipom koji u takvoj kombinaciji pružaju odlične performanse i u zahtevnijim igrama.

Asus Memo Pad HD7 01

Asus Memo Pad HD7 je odličan i za video čet preko poznatih servisa poput Skype-a, jer poseduje prednju kameru rezolucije 1.2MPix. Video u toku četa je vrlo dobrog kvaliteta i u sinhronizaciji je sa zvukom. Tablet poseduje i kameru na zadnjoj strani od 5MPix koja snima u FullHD 1080p rezoluciji sa 30 frejmova po sekundi. Fotografije napravljene kamerom ovog tableta su pune detalja i sa odličnim koloritom, što je stvarno odlično za cenovni rang ovog modela.

Autonomija baterije ovog tableta je pokazala odlične rezultate pri korišćenju. Sa stalno uključenim WiFi-jem i konstantnim pregledom internet sadržaja, baterija je izdržala preko 7 sati neprestanog korišćenja! To je zaista izuzetan rezultat za tablet uređaje ovih dimenzija.

Asus Memo Pad HD7 je zaista fantastičan tablet za koji možemo iskazati samo reči hvale. Odličan ekran, sjajne performanse, izuzetna autonomija baterije i povoljna cena čine da ovaj tablet mora svako uzeti u razmatranje prilikom kupovine.

Asus Memo Pad HD7 možete naći u ponudi na WinWin Web sajtu

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR