ASUS Gaming Challenge i Win Win u Delta City-u

ASUS Gaming Challenge i Win Win u Delta City-u

1971
3
PODELI

Najveći gaming događaj na našim prostorima, ASUS Gaming Challenge,  održaće se 7. 8. i 9. juna u tržnom centru Delta City u Beogradu, između 10 i 20h svakog  dana. Glavni partner i jedan od sponzora pored ASUS-a je i WinWin, najveći maloprodajni lanac ” ..i na webu i na zemlji…”. Tu će se naći i Nvidia, Intel, KGB igraonica i dosta drug partnera koji će događaj učiniti još sadržajnijim.

Takmičarski turniri na samom događaju uključuju igre Dota 2, World of Tanks i Pro Evolution Soccer 2013 za starije učesnike, dok mlađe očekuju takmičenja u igrama Beyblade, Skylanders i LEGO. Pobednike očekuju vredne novčane i robne nagrade, a ostali učesnici i posetioci su pozvani da se pridruže i osvoje nagrade u Free-for-All mečevima koji će se održati u pauzama između zvaničnih turnira.

ASUS_Gaming_Festival_2012_102 

Na ASUS Gaming Challenge-u pridružiće se prijatelji Asusa, sponzori, sa svojim izložbenim štandovima na kojima će moći da se vide  ASUS Republic of Gamers komponente, kao i matične ploče, grafičke karte, monitori, desktop računari, mrežna oprema, medija plejeri, gejmerske slušalice, zvučne karte i  još puno toga, a sve to će moći da se kupi u najvećem maloprodajnom lancu “… i na webu i na zemlji…“ – Win Win. Za one istinske hardveraše organizovaće se overklok takmičenje između 4 najbolja overkokera našeg regiona, a biće tu i DJ-evi koji će nas zabavljati tokom pomenuta tri dana totalne ludnice.  Prijave i sve informacije za učešće u takmičarskom gaming delu možete da pošaljete na: gaming@kgb-hq.com

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da se zajedno igramo i zabavimo! I kao što naš naziv Win Win kaže, pobedimo!

 

 

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR