ASUS delimično prikazao svoj Zen Watch pametni sat

ASUS delimično prikazao svoj Zen Watch pametni sat

1036
0
PODELI

ASUS je misteriozno najavio da će na IFA sajmu u Berlinu predstaviti svoj pametni sat pod nazivom Zen Watch!

Breaker

Ono što se vidi u videu od 30 sekundi je Android Wear pametni sat kompanije ASUS o kome se i govorilo da će uskoro biti predstavljen. Video prikazuje delove sata u senci, ivice, kopču,… ali igra senke i svetla sprečava da se vide bilo kakvi detalji, što je i bila namera.

Pre par dana sa zvaničnog naloga kompanije ASUS nagovešteno je da će predstaviti nove uređaje na IFA sajmu sa rečima: “Vreme se promenilo, a promenili smo se i mi”, što je citat Libanskog književnika, Khalil Gibrana. Te reči su se našle i u ovom promotivnom videu.

Pored tih delića sata, nije puno otkriveno o predstojećem ASUS Android Wear satu. CEO kompanije ASUS Džeri Šen je tvrdio da će izgledati bolje od konkurencije, a da će cenovno biti povoljniji. Glasine su govorile da će koštati između 99 i 149 dolara, što je zaista osetno povoljnije od ostalih konkurenata.

Kako još uvek nisu otkrivene specifikacije Zen Watch-a, mnogi se nadaju da povoljnija cena ne znači i manje mogućnosti od ostalih Android Wear uređaja. Sve ćemo saznati 3. septembra, kada se i održava IFA 2014 u Berlinu.

 

Izvor: Android Community

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR