Assassin’s Creed: Unity E3 2014 trailer, single player i co-op gameplay...

Assassin’s Creed: Unity E3 2014 trailer, single player i co-op gameplay demoi

713
0
PODELI
AC Unity E3

Assassin’s Creed: Unity je na E3 2014 prvo bio deo Microsoftove prezentacije gde je prikazan 4 player co-op gameplay demo , a onda je na Ubisoft prezentaciji prikazan  single player gameplay demo i impresivni cinematic story trailer. Pogledajte prvo njega:

Assassin’s Creed: Unity se dešava u Parizu za vreme Francuske revolucije. Igrači će zajedno sa prijateljima pomagati francuskom narodu da sruši simbole ugnjetavanja buržoazije.

U co-op demo video, može se videti kako 4 igrača sarađuju probijajući se kroz masu sa ciljem da dođu do mete i kasnie ga predaju narodu. Ovo je prvi put da je co-op prisutan u nekoj Assassin’s Creed  igri i biće zanimljivo videti kako je dizajniran u finalnoj verziji igre. Za sada pogledajt ovaj co-op gameplay demo:

Sa druge strane single player demo prikazuje mnogo veću masu ljudi nego u ranijim  Assassin’s Creed igrama i dosta detaljnije dizajnirane unutrašnje enterijere. Prisutan je i novi parkour sistem i sada je mnogo lakše silaziti sa zgrada. Takođe, igrač nailazi na questove koji iskaču koje može da ignoriše ili ih prihvati. Pogledajte:

Glavni junak u   Assassin’s Creed: Unity će se zvati Arno. Ubisoft je izjavio da će Arno sam dizanirati svoh put u igri i da su iz korena promenili Assassin’s Creed iskustvo, šta god to značilo.

Ono što je ipak glavna okosnica za Assassin’s Creed: Unity je online co-op za 4 igrača koji će vrlo moguće biti drop in drop out tipa. Igra treba da izađe 28. oktobra.

Šta vi mislite o Assassin’s Creed: Unity?

Izvori: PC Gamer, Ubisoft

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR