Assassin’s Creed 4 Next-Gen trailer

Assassin’s Creed 4 Next-Gen trailer

853
2
PODELI
ac41

Pojavio se novi trailer za Assassin’s Creed 4: Black Flag koji demonstrira mogućnosti next-gen konzola i njihovu prednost u odnosu na trenutnu generaciju konzola. Pogledajte:

Impresionirani?

Vidi se da su fizika vode i osvetljenje značajno unapređeni od trenutnog standarda, i po producentu Assassin’s Creed 4 Sylvain Trottier-u, igra  nudi “najrealističniji virtuelni okean koji ste ikada videli”.

Engine dozvoljava i detaljne vremenske efekte, kao što su pojedinačne kapljice kiše i “dynamic ripple shaders” efekte. Svetlo i senke su takođe unapređeni, i boja se menja u zavisnosti kako se svetlo odbija od konkretnog materijala, kao i u prirodi.

Jasno je da sledeće generacija konzola može da renderuje mnogo kompleksnije scene, tako da se sada neće dešavati da se vegetacija ispred igrača sa zakašnjenjem učitava.

Da li će svi ovi novi efekti doprineti samom gameplay-u, ostaje da se vidi. Ali grafika u igri će Assassin’s Creed 4 definitivno učiniti najlepšom igrom u serijalu do sada. Nadajmo se da će i PC verzija igre imati sve ove efekte,a i vise od toga. A i da će biti dobro optimizovana, pošto je Assassin’s Creed 3 imao problema sa optimizacijom na PC-iju.

Izvor: Eurogamer

 

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR