Assassin’s Creed 4 multiplayer trailer

Assassin’s Creed 4 multiplayer trailer

747
0
PODELI
AC4 multiplayer

Ubisoft je izbacio novi trailer za Assassin’s Creed 4: Black Flag, koji predstavlja multiplayer komponentu ove igre. Pogledajte:

Ako niste ranije probali multiplayer u nekoj Assassin’s Creed igri, a prisutan je od Brotherhood-a,  zaista bi trebalo to da učinite. U pitanju je zaista jedinstveno multiplayer iskustvo koje ne može da se uporedi sa multiplayer-om nijedne druge igre.

Sa druge strane, ako ste multiplayer veteran u serijalu, Assassin’s Creed 4 multiplayer ne donosi mnogo toga novog, sem naravno novih likova i mapa i verovatno jednog ili vise dodatnih modova. Naval combat ili pomorske bitke je bio prisutam u ranom razvoju multiplayera, ali je ovo moralo biti napušteno zbog preterane komleksnosti za razvoj i roka kad igra treba da izađe. Šteta jer bi naval combat u multiplayeru bila zaista dobrodošla novina.

Assassin’s Creed 4 treba da se pojavi 29. oktobra u Americi i 1. novembra u Evropi i Australiji za PS3,Wii U i Xbox 360. Za PC je verovatni datum izlaska krajem godine, ali je moguće da se pojavi i ranije. Za PS4 je Assassin’s Creed 4 tzv. “launch title” i pojaviće se na dan pojavljivanja konzole 15. novembra u Americi i 29. novembra u Evropi i Australiji. Isti je slučaj i sa Xbox One verzijom koja će se pojaviti 22. novembra, na dan pojavljivanja ove next-gen konzole.

Assassin’s Creed 4 je takođe deo Sony next-gen promocije koja dozvoljava igračima da upgrade-uju svoj PS3 izdanje igre u PS4 izdanje uz malu doplatu.

Da li ste do sada probali multiplayer u nekoj Assassin’s Creed igri i kako vam se dopada? Ako niste, da li nameravate da ga isprobate u Assassin’s Creed 4?

Izvor: CVG

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR