Aspirator čuva vašu kuhinju i vaš dom!

Aspirator čuva vašu kuhinju i vaš dom!

1445
0
PODELI

Aspiratori su nezaobilazni uređaji svake moderne kuhinje. Odabir aspiratora nije samo odabir uređaja, već i odabir praktičnog komada nameštaja za vaš dom. Prednost posedovanja aspiratora je uklanjanje neprijatnih mirisa iz kuhinje, a uz to korisni su i za oslobađanje prostorija od vlage. Aspiratori su neophodni za sve koji žele da očuvaju svoj kuhinjski nameštaj. Preko potrebni u manjim stanovima, u kojima se često kuva i koji nemaju mogućnosti za mnogo provetravanja, aspiratori su idealno rešenje. Moderni aspiratori su lepog dizajna, pa će doprineti estetici vašeg doma.

Zato vam WinWin predstavlja kuhinjski aspirator Elica VERVE LUX WH/F/60, sa kojim nema neprijatnih mirisa, isparavanja i vlage, a estetski će se odlično uklapiti u vaš ambijent. To je samostalni standardni aspirator, širine 60 cm, sa 3 brzine, snage 108 W, sa halogenim osvetljenjem, protokom vazduha od 125 m3/h. Poseduje sintetički filter za masnoću i ugljeni filter. Kao klasičan aspirator, montira se ispod kuhinjskog elementa.

Mirisi koji stižu do spavaće sobe i drugih prostorija, dok pržite, pečete ili kuvate, za vas mogu biti prošlost. Aspirator će eliminisati sve te mirise i ispravanja i donekle će poštedeti neprijatnog mirisa vašu odeću, zavese, mebliran nameštaj i na kraju krajeva i vaše zidove. Uz Elica VERVE LUX WH/F/60, nema vlage, pa će i kuhinjski elementi biti očuvani. On izgleda estetski privlačno, efikasan je i može veoma lepo da se uklopi uz ostale kuhinjske elemente.

Ako živite u manjim stanovima ili garsonjerama, a vaše prostorije nisu odvojene vratima, sigurno imate ,,glavobolju,, ako volite da kuvate, a sušite i veš u istoj prostoriji. Vlažna odeća još više upija miris kuvanja i pripreme hrane uopšte. Ako nemate aspirator ili drugi način da se prostorija provetri, kao što je mnogo prozora ili dobra ventilacija, zaista ste u velikom problemu. Aspirator je dobra investicija, zbog koje će kvalitet vašeg života i prijatnost vašeg doma, biti bitno poboljšana.

Zimski ili periodi vlažne klime u proleće, jesen i leto, su vreme kada je eliminacija vlage neophodna. Para koja nastaje sušenjem veša, tuširanjem, u prostorijama u kojima je sobno cveće ili jednostavno borave ljudi, problem je sama po sebi i uz ogromnu količinu pare koja se stvara tokom kuvanja, neizostavno zahteva prisustvo aspiratora. Ako se i kuva u poklopljenom posuđu, od isparavanja jela teško se može pobeći. To kuhinju čini zagušljivim prostorom, ali i šteti vašem zdravlju. Niko ne voli vlagu, a kamoli buđ koja se useljava u svaki dom koji obiluje vlagom. Ukoliko ne biste stalno da pravite promaju ili nemate uslove za to, aspirator Elica VERVE LUX WH/F/60 je nužan u vašem domu. Svojim modernim i elegantnim dizajnom doneće novu svežinu u vašu kuhinju, a odneti sve nepoželjne mirise.

I kao što rekosmo, aspirator Elica VERVE LUX WH/F/60, čuva vaš dom i vaše zdravlje!

Elica VERVE LUX WH/F/60 kuhinjski aspirator možete poručiti odmah putem WinWin sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR