Ashes of the Singularity je izašao

Ashes of the Singularity je izašao

830
0
PODELI

Stardock je objavio svoju dugo iščekivanu stratešku igru – Ashes of the Singularity. Smeštena u svet gde se čovečanstvo proširilo na brojne zvezde i sada je u konfliktu za kontrolu nad ključnim planetama u galaksiji, igrači vode planetarne ratove masovnog obima kako bi pokorili protivnike i upravljali svetovima. U Ashes of the Singularity igrači komanduju velikim brojem jedinica dok se bore za kontrolu nad najcenjenijim resursom u galaksiji, Turinijumom.

Breaker

“Želimo da isporučimo igru koja igračima pruža osećaj da vode planetarni rat, a ne samo da vode bitku”, izjavio je glavni odgovorni i predsednik kompanije Stardock, Brad Wardell.

Ashes of the Singularity bitka

Igra obuhvata kampanju sa pričom pod nazivom “Ascendancy Wars“, razne scenarije za jednog igrača, desetine mapa za okršaje, prvu multi-core RTS veštačku inteligenciju, ko-operativne i multiplejer modove i još puno toga.

Kod za igru Ashes of the Singularity se može dobiti uz kupovinu Radeon R9 380 grafičke karte kod nas, u okviru akcije “Um iznad Metaverse“. Detalji akcije: http://www.winwin.rs/besplatan-kod-ashes-of-the-singularity.html

ASHES_winwin

 

 

Izvor: Neowin

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR