Arctic najavio P604 Street bežične slušalice

Arctic najavio P604 Street bežične slušalice

864
0
PODELI

Svaki grad ima svoj soundtrack – ali ko zaista želi da čuje ovu mešavinu saobraćajne buke i neujednačenih glasova? Sa P604 zamenićete gradsku buku bogatim zvukom i grad slomiti sopstvenim soundtrack-om. Svet je jednostavno lepši ukoliko svaki vaš korak prati omiljena pesma.

Breaker

Moćni bas i jasnoća zvuka pruža neverovatan muzički doživljaj. Poboljšani neodimijumski drajveri od 40mm beleže čak i najmanje nijanse i reprodukuju svaku pesmu na izuzetno bogat način. Bilo da ste u vozu, kupovini ili na putu do posla – sa Bluetooth slušalicama doživećete grad po sopstvenom ukusu. Zahvaljujući modernom tonu i estetici pružiće vam individualnost.  P604 dolazi u četiri različite boje: crna, bela, plava i ljubičasta.

P604 Wireless

Sa samo 142gr garantuju udobnost nošenja bez ikakvog pritiska, tako da ih možete nositi ceo dan. Ultra nežni jastučići prijanjaju savršeno na vaše uši. Čak ni baterija ne može prekinuti doživljaj slušanja omiljene muzike – Bluetooth čipset najnovije generacije pruža autonomiju rada do 30 sati. Veza između slušalica i uređaja uspostavlja za svega nekoliko sekundi.

Arctic P604

U slučaju da je ponekad potrebno da budete na raspolaganju i za ostatak svet 🙂 možete da odgovorite ili odbijete poziv zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i višenamenskom dugmetu.

Slušalice su u svetu dostupne po ceni od 59.99$ (specijalna cena u pretprodaji) i 87.99$.

Izvor: NextPowerUp

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR