Archos GamePad 2 najavljen

Archos GamePad 2 najavljen

1370
0
PODELI

Archos je danas zvanično najavio GamePad 2 – naslednika prenosive konzole zasnovane na Android operativnom sistemu.

Kao i njegov prethodnik, novi GamePad poseduje displej dijagonale 7 inča, ali je rezolucija povećana na 1280×800 piksela. Takođe, GamePad 2 poseduje četvorojezgarni procesor na 1.2GHz, kao i 2GB RAM-a, tako da će multitasking biti odličan.

Što se tiče prostora za skladištenje podataka, postoje dve verzije – sa 16GB i 32GB interne memorije, sa podrškom za microSD memorijske kartice od 32GB. Apps to SD je takođe podržan, pa ćete moći neke aplikacije da prebacite na memorijsku karticu.

Archos GamePad 2 01

Koristi Android 4.2 Jelly Bean operativni sistem sa svim Google aplikacijama.

Archos je u svojoj najavi predstavio i novu verziju Game Mapping alata, koji omogućava igračima da bilo kom delu ekrana dodele fizičke tastere, što će značajno proširiti kompatibilnost sa igrama koje zvanično ne podržavaju hardverske kontrole. Da bi privukao kupce, uz GamePad 2 idu kompletne verzije Gameloft igara – Asphalt 8: Airborne i Modern Combat 4: Zero Hour, koje su u potpunosti prilagođene fizičkim kontrolama.

Archos GamePad 2 02

Archos GamePad 2 će biti dostupan u svetu do kraja meseca sa cenom od 179,99 eura, dok cena kod nas još uvek nije poznata.

 

Izvor: AndroidCentral

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR