Apple WWDC događaj zakazan za 13. jun

Apple WWDC događaj zakazan za 13. jun

2506
2
PODELI

Apple je poslao pozivnice novinarima za svoj godišnji World Wide Developers Conference (WWDC), na kome kompanija predstavlja nove proizvode, projekte, softver, hardver, računare i nove mogućnosti za svoje postojeće proizvode.

Ono što očekujemo da bude predstavljeno na WWDC ovog meseca je novi MacBook Pro sa OLED ekranom osetljivim na dodir koji menja funkcionalne tastere iznad same tastature. Barem tako kažu glasine. Takođe, čućemo informacije o sledećoj verziji iOS mobilnog sistema – iOS 10. Apple bi ovom prilikom mogao da promeni naziv svom OS X sistemu na MacOS.

Apple MacBook Pro leak

Videćemo novi iPhone 7 (ispod je procurela slika rendera ovog modela) sa izmenjenim izgledom linija antena, moguće prisustvo duple kamere na poleđini kod iPhone 7 Plus, a novi osnovni model će imati 32GB memorije. Ukoliko su analitičari upravu sa svojim predviđanjima, iPhone 7 će postići veliki uspeh sa prodajom tokom praznika.

Apple iPhone 7 render leak

Apple Music servis bi mogao da dobije redizajn. Nadamo se i novom Apple Watch modelu, jer je prošlo više od godinu dana od predstavljanja prvog modela.

Početak WWDC će početi 13. juna u 19h po našem vremenu (13h u SAD). Očekujemo zanimljive inovacije od kompanije Apple.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR