Apple Watch stiže u aprilu

Apple Watch stiže u aprilu

916
0
PODELI

Prvi nosivi uređaj ove kompanije, Apple Watch, počeće sa prodajom tokom aprila, otkrio je izvršni direktor Tim Cook.

Breaker

Kada se ranije govorilo o vremenu izlaska, Apple je izjavio da će Apple Watch krenuti sa isporukom početkom 2015. godine. Najjeftiniji Apple Watch će koštati 349 dolara.

Apple Watch je prvi veći proizvod ove kompanije još od iPad-a 2010. godine. To je ujedno i prvi veći napor od kako je Cook preuzeo kompaniju. On je 2014. obećao da će Apple predstaviti “neverovatne nove proizvode” i ući na “tržište novih uzbudljivih kategorija”, pored već uspešnih pametnih telefona, tableta i računara. Apple Watch, zajedno sa novim Apple Pay servisom za plaćanje, je ispunio to obećanje.

Apple Watch 01

Cook je u utorak izjavio da ima vrlo velika očekivanja od Apple Watch. “Koristim ga svakog dana i obožavam ga, ne mogu da živim bez njega”, izjavio je. “Postižemo veliki napredak kada je u pitanju razvoj pametnog sata.”

Cook je dodao da je broj developera koji prave aplikacije za Apple Watch “impresivan”.

 

Iako je Apple zvanično najavio okvirno vreme predstavljanja Apple Watch-a, nije pružio detaljnije informacije o opcijama i cenama. Osnovna verzija uređaja će koštati 349 dolara, tako da je to početna tačka kada je cena u pitanju.

 

 

Izvor: CNet

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR