Apple TV – budućnost televizije je stigla!

Apple TV – budućnost televizije je stigla!

5645
0
PODELI

Upoznajte Apple TV, mali, kompaktni uređaj koji se povezuje sa televizorom i nudi skoro neograničene mogućnosti kada je multimedija u pitanju. Sve na dohvat ruke, jednostavnim korišćenjem daljinskog upravljača!

Apple TV 01

Budućnost televizije je stigla sa Apple TV. Zasnovan na tvOS sistemu, ima široke mogućnosti, koje je moguće naknadno proširiti instalacijom dodatnih aplikacija. One koje su već preinstalirane nude vam mogućnost da birate šta i kada gledate. Siri, lični digitalni asistent, pomaže vam da nađete pravi film ili seriju koja odgovara vašem raspoloženju. Ili možete pretvoriti svoju dnevnu sobu u sobu za igru, fitnes studio ili učionicu. Sve korišćenjem Apple TV!

Zabava na dohvat ruke u vašoj dnevnoj sobi – iTunes filmovi i serije, Netflix, Hulux, ABC, Disney, HBO, Showtime, sport i vesti uživo, i još puno toga. Ako nešto vredi gledati, na Apple TV sigurno postoji aplikacija!

Apple TV 02

Najmlađi članovi porodice će se najviše radovati uzbudljivim igrama na velikom ekranu. Na App Store postoje brojne aplikacije i igre koje će ponuditi sate i sate zabave klincima, ali i onima koji se tako osećaju. Igra vam se trkačka igra kolima, poput Real Racing 3? Nema problema, recite Siri da vam se igra! 😉

Apple TV Siri Play Real Racing 3

Apple TV 05 Real Racing 3

Daljinski upravljač, Siri Remote, koji dolazi u pakovanju ima i ugrađen tačped, pa je navigacija kroz razne aplikacije vrlo jednostavna. Palcem dodirujte tačpet da listate, označavate i upravljate svojim TV ekranom bez imalo muke.

Apple TV 04

Nemojte misliti da su mogućnosti sa kojima kupite Apple TV kraj. On je zasnovan na tvOS, moćnom operativnom sistemu koji se konstantno ažurira. Zahvaljujući tome, nove opcije i funkcije se stalno dodaju, a potom i automatski instaliraju na njega. Tako da je Apple TV sve bolji!

Kupite svoj Apple TV već danas putem WinWin web sajta ili u preko 104 WinWin prodavnice širom Srbije

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR