Apple prodao rekordnih 4 miliona iPhone telefona za 24h

Apple prodao rekordnih 4 miliona iPhone telefona za 24h

1188
0
PODELI

Apple ponovo postavlja rekorde kada su pre-orderi novog iPhone modela u pitanju. Apple je danas otkrio da je prodao više od 4 miliona iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefona za samo 24 sata.

Breaker

“iPhone 6 i iPhone 6 Plus su bolji u svakom pogledu i oduševljeni smo što ih i naši kupci vole koliko i mi”, izjavio je CEO kompanije Apple, Tim Kuk.

Apple iPhone 6 01

“Pre-orderi za iPhone 6 i iPhone 6 Plus postavili su novi rekord za Apple, i jedva čekamo da naši najbolji iPhone modeli stignu u ruke kupaca ovog petka.”

Potražnja za novi iPhone telefonima prevazišla je sva predviđanja, izjavio je Apple: “Dok će značajan broj primeraka biti isporučen kupcima od petka, pa do kraja septembra, mnogi kupci će morati da sačekaju i oktobar kako bi dobili svoj primerak.” Postignuti su impresivni rezultati prodaje, uprkos nedovoljno velikim količinama iPhone 6 Plus modela.

Apple iPhone 6 i 6 Plus

 

Iako Apple ne želi uvek da objavi tačan broj pre-ordera, kompanija je prodala 2 miliona iPhone 5 modela u prva 24h i 5 miliona u prvih nedelju dana. Apple je prodao 9 miliona iPhone 5s i 5c uređaja prošle godine za prvi vikend. Apple je na dobrom putu da ostvari novu rekordnu prodaju novih iPhone 6 / iPhone 6 Plus modela.

 

Da li je možda vama u planu kupovina nekog od ova dva modela telefona?

 

 

Izvor: TheVerge

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR