Apple predstavio iPhone 5C

Apple predstavio iPhone 5C

2258
5
PODELI

Kompanija Apple je na svom zakazanom događaju, kao što se spekulisalo proteklih meseci, upravo predstavila svoja dva nova iPhone modela. Prvi predstavljeni model je iPhone 5C.

iPhone 5C 02

iPhone 5C je povoljniji model izrađen od plastike, tačnije od polikarbonata. Kućište telefona je izrađeno iz jednog dela i u ponudi će biti 5 različitih vedrih boja. Dodatno prilagođavanje telefona svom stilu će se obavljati preko posebno dizajniranih raznobojnih silikonskih zaštita u raznim bojama. Silikonska zaštita za ovaj model će koštati 29$.

iPhone 5C colors
Biće dostupan u 5 boja

 

iPhone 5C zaštite
iPhone 5C u raznobojnim kombinacijama

iPhone 5C poseduje Retina ekran dijagonale 4 inča i A6 procesor koji se može naći i u iPhone 5 modelu. Iako je spoljašnjost od plastike, struktura telefona je ojačana čelikom. Zadnja kamera je od 8MPix, dok je prednja poboljšana i u pitanju je nova Facetime HD kamera. Ovaj model, pored standardnih frekvencija, podržava i LTE.

iPhone 5C 01

Najavljena cena za ovaj model je 99$ za verziju od 16GB, a 199$ za verziju od 32GB, uz ugovor od 2 godine. Do kraja godine biće dostupan širom sveta preko mnogih operatera, ali sumnjamo da će biti kod nas u ponudi.

 

 

Izvor: TheVerge

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR