Apple iPhone najzad zvanično u Srbiji!

Apple iPhone najzad zvanično u Srbiji!

1061
0
PODELI
Apple Touch ID

MTS je zvanično postao prvi mobilni operater u Srbiji koji je potpisao ugovor sa kompanijom Apple o prodaji iPhone telefona.

Breaker

Generalni direktor kompanije Telekom Srbija, Predrag Ćulibrk, u Jutarnjem programu na RTS-u izjavio je da je Telekom Srbija posle višemesečnih pregovora (mada se o tome šuška već godinama) potpisao ugovor sa kompanijom Apple.

Ovog proleća Telekom će korisnicima ponuditi iPhone telefone u svojim poslovnicama.“, prenosi Mondo.

Generalni direktor Telekoma dodao je da će se iPhone telefoni prodavati po povoljnim uslovima, po različitim cenama, u paketima MTS-a.

 

Ovo je veliki uspeh, jer će korisnici i fanovi ovog modela telefona sada imati priliku da ga legalno kupe i dobiju garanciju zvaničnog servisa u Srbiji.

Mislim da ugovor koji smo sklopili dolazi i na radost korisnika, ali i na račun države. Do sada su u Srbiju nekim sivim kanalima ulazile desetine hiljada Apple telefona, na koje se nisu plaćali ni porez ni carina. Zato mislim da je višestruka korist ovog ugovora.“, rekao je Ćulibrk u istoimenom programu, a preneo Mondo.

Pored svega, dodao je da su u toku testiranja i odabir uređaja koji će se naći u ponudi na našem tržištu i da će se oni pojaviti u ponudi najkasnije za dva meseca.

 

 

Jeste li fanovi iPhone telefona? Da li vas ova vest raduje?

 

Izvor: Mondo

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR