Apple iPhone 6 stiže 19. septembra?

Apple iPhone 6 stiže 19. septembra?

2147
0
PODELI

Podrška mobilnog provajdera Deutsche Telekom rekla je određenim korisnicima da će sledeći iPhone kompanije Apple krenuti sa prodajom 19. septembra, prema web sajtu apfelpage.de. Iako je neverovatno da je Apple rekao mobilnom operateru ili bilo kom partneru tačan datum predstavljanja ovako rano, datum je u skladu sa skorašnjim predstavljanjem proizvoda ove kompanije, pa je najverovatnije samo nagađanje.

Breaker

Istorijski gledano, Apple predstavlja nove modele iPhone telefona uglavnom petkom, a 19. septembar se pada baš toga dana. Pored toga, Apple je počeo sa prodajom svog trenutnog pametnog telefona iste nedelje prošle godine, jer su iPhone 5s i iPhone 5c krenuli sa prodajom 20. septembra.

iPhone 6 02

U sličnosti sa tim, Apple je 2012. godine krenuo sa prodajom iPhone 5 21. septembra, a model pre toga (iPhone 4S) je predstavljen par nedelja kasnije, 14. oktobra 2011.

Ukoliko Apple prati svoj trenutni raspored predstavljanja uređaja, ova kompanija će predstaviti iOS 8 na prezentaciji sledećeg ponedeljka, dok će očekivani iPhone 6 biti predstavljen u septembru, nedelju ipo dana pre početka zvanične prodaje telfeona. Nemačka je, uglavnom, među prvim zemljama gde iPhone kreće sa prodajom, pored SAD, Australije, Kanade, Kine, Francuske, Japana, Singapura i Engleske.

iPhone 6 03

Na osnovu glasnina, šta možemo da očekujemo od iPhone 6?

Glasine govore da Apple planira predstavljanje dva nova, veća iPhone modela ove godine. Jedan sa ekranom od 4.7 inča, a drugi sa ekranom od čak 5.5 inča. Hardver će dobiti značajan redizajn, sa tanjim ramom i promenom lokacije tastera za uključivanje sa gornje na desnu stranu. Oba modela će koristiti brži A8 procesor nove generacije.

 

Izvor: Apple Insider

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR