Apple će predstaviti iPhone sa većim ekranom

Apple će predstaviti iPhone sa većim ekranom

988
0
PODELI

Apple će, navodno, predstaviti dve verzije iPhone telefona sa 4.7 i 5.5 inčnim safirnim ekranima u septembru.

Breaker

Kako navodi South China Morning Post, insajderi su već videli prototipe ovih uređaja. Navodi se i da će oba modela posedovati gustinu piksela od 441 piksela po inču, dok trenutni ekrani iPhone 5s i iPhone 5C imaju 326 piksela po inču.

Pored toga, ove kineske novine navode da će uređaji imati ravne ekrane, a ne zakrivljene kako je ranije bilo reči, a Apple će skroz ukloniti iPhone 5C, dok će ga zameniti iPhone 5S napravljen od jeftinijih materijala.

iPhone 6 koncept

Apple je ekperimentisao sa ekranima raznih dimenzija kako bi ih upotrebio u sledećoj generaciji iPhone-a. Glasine kažu da su isprobane sve veličine od 4.7 do 5.7 inča. Korea Herald je juče izjavio da će iPhone 6 usvojiti dizajn bez ivica.

Prošle nedelje je kružila vest da će GT Advanced, kompanija koja se udružila sa Apple, otvoriti fabriku u Mesa, Arizona, kako bi se bavila masovnom proizvodnjom safirnih displeja za iPhone 6. Dok drugi izveštaj kaže da će prva safirna stakla biti ugrađivana u iWatch, a ne u sledeći iPhone, i da je trenutna količina kupljenih sirovina i opreme dovoljna za proizvodnju oko 200 miliona safirnih ekrana od 5 inča u dijagonali.

Ovo je svakako puno vesti i pretpostavki na jednom mestu.

 

Izvor: MacRumors

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR