App Cloner – istovremeno korišćenje više verzija aplikacije

App Cloner – istovremeno korišćenje više verzija aplikacije

871
0
PODELI

Da li ste nekad poželeli da instalirate jednu aplikaciju dva puta? Ovo će biti izuzetno korisno za aplikacije koje ne podržavaju više naloga. Umesto konstantnog logovanja, koristite jednu aplikaciju za jedan nalog i drugu aplikaciju za drugi nalog. App Cloner je nova aplikacija koja će vam omogućiti upravo to – da klonirate bilo koju aplikaciju na vašem telefonu više puta!

Breaker

App Cloner može skoro svaku vašu aplikaciju na telefonu prepakovati u kloniranu verziju. Klonirana aplikacija radi nezavisno, ali identično kao originalna. Proces kloniranja je začuđujuće brz i jednostavan.

AppCloner

Ono što ovu aplikaciju čini  veoma moćnom jeste velik broj alata za razlikovanje klonirane aplikacije. Bilo bi veoma konfuzno kada biste duplirali iste ikonice. Iz tog razloga App Cloner omogućava da preimenujete i prilagodite ikonicu kako biste ih lakše razlikovali.

Ispod površine krije mnogo moćnih funkcija, ukoliko otključate punu verziju za 4$. Besplatna verzija pruža većinu neophodnih funkcija. Ne mogu sve aplikacije biti klonirane. Većina Google aplikacija i popularni Snapchat neće raditi. Dok ćete moći da koristite više naloga na društvenim mrežama, da igrate istovremeno igru sa više klasa, da koristite istu aplikaciju na više jezika i još mnogo toga.

Link do App Cloner aplikacije – LINK

Izvor: phandroid

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR