Aplicirajte za kredit i kupujte na 24 rate bez kamate u WinWin...

Aplicirajte za kredit i kupujte na 24 rate bez kamate u WinWin radnjama

38121
9
PODELI
Muškarac i žena sa simboličnim puzzle delovima koje treba uklopiti i natpis o apliciranju za kredit bez kamate

Donosimo vam sjajne vesti – u WinWin-u možete aplicirati za kredit i to kod tri banke. U saradnji sa EFG, Direktnom i Raiffeisen bankom, pružamo vam mogućnost da dobijete neki od najpovoljnijih kredita na našem tržištu i kupujete na rate bez kamate.

Opremite svoj dom ili kancelariju modernim i ekonomičnim uređajima koji će vam olakšati brojne obaveze, ali i ulepšati trenutke opuštanja – mi ćemo se pobrinuti za to da vam obezbedimo najbolje uslove.

Kakve pogodnosti vas očekuju uz kredit u WinWin-u?

Bilo da planirate kupovinu putem kredita Raiffeisen, EFG ili Direktne banke, možete aplicirati za kredit na od 3, pa sve do 24, odnosno 36 rata bez kamate. U zavisnosti od ukupnog iznosa za koji se uzima kredit, svaka banka nudi specifične pogodnosti, pa imate širok spektar mogućnosti da odaberete baš onu koja će obezbediti uslove koji vama najviše odgovaraju.

Ono što im je zajedničko jeste da se za manje iznose može uzeti kredit samo uz ličnu kartu, bez ikakve dodatne dokumentacija. Kada su u pitanju veće sume, biće vam potrebna i potvrda o zaposlenju, ADZ za zaposlene ili penzionere, menica, što zavisi od banke do banke.

Pogledajte sve detalje o apliciranju za kredit i broju rata za svaku od spomenutih banki, kao i ostale informacije o održavanju računa, minimalnim i maksimalnim iznosima kredita, karticama koje se koriste i neke od reprezentativnih primera otplate.

U cilju što boljeg informisanja, na raspolaganju vam je i naš Call Centar putem koga možete saznati sve što vas zanima u vezi sa kreditima u našim maloprodajnim objektima i pronaći idealno rešenje za vas. Brojevi telefona su:

 • 0700 330 330 (samo za fiksnu mrežu) i
 • 066 890 11 77

Izaberite sve što vam je potrebno od uređaja za domaćinstvo ili poslovni prostor i iskoristite WinWin pogodnosti uz neke od najboljih kredita za odloženo plaćanje bez kamate.

 

9 KOMENTARA

 1. Naravno da nije bez kamate… 200 din na godinu dana je 2400 dinara… Kupite nessto za 7000 din a kamata na 12 meseci je trecina iznosa

 2. Dugogodisnji sam korisnik ove kartice i sve je tacno sto se iznosa tice, Win-win vam nece zaracunati kamatu ali banka hoce, 5% i placas uz prvu ratu, ostale rate (npr 12 rata) su iste dinarske. Znaci ima kamata, doduse ne kao ostali krediti, ali je ima.

 3. Zar Vi iz WinWin-a mislite da su potrosaci ovce i da im mozete prodavati glupe i jeftine trikove. Koje crno odrzavanje kartice. To ni banke ne bi smele da rade, a kamo li vi trgovci. Lazete narod…beskamatni kredit, a sta je ovo. Nije sija vec je vrat. Hteo sam da dodjem kod vas da kupim televizor, ali posle ove kartice sigurno cu vas zaobici.

 4. Dobro si to primetio. Ali meni au dva racunara za preduzece oko 5000 evra…

  Meni se isplati na 12 rata. Inace bih morao u banku na kamatu od ihaaa

 5. Postovanje
  Hteo bih da kupim akumulator na 6 rata ali nisam uspeo na sajtu da se snadjem da apliciram da bih kupio na rate pa ako moze mala pomoc. Hvala

POSTAVI ODGOVOR