Magičan za Vašu kožu, aparat za negu kože Silk’n Face Tite FTS1PE3001.

Magičan za Vašu kožu, aparat za negu kože Silk’n Face Tite FTS1PE3001.

2599
0
PODELI

Redovna i adekvatna nega kože je posebno važna ne samo za lepotu svake žene, već i za njeno samopouzdanje. Blistava koža nije nešto što se postiže tokom noći – za dobre rezultate, potrebna je redovna i pravilna nega.

Tehnologija koju koristi Silk’n Face Tite je poznata kao inovativna formula protiv starenja, čija je efikasnost testirana u kliničkim studijama. Prilagođena je za lice, vrat i dekolte, podstiče obnavljanje ćelija, čime opuštena koža postaje čvrsta i zategnuta. Ona kombinuje snagu tri izvora energije: Bi-Polar RF energiju, LED energije i IR toplotne energije, čime nerazdvojni trio postaje nepobediv, kada se radi o borbi sa procesom starenja kože. Silk’n Face Tite je detaljno testiran i bezbedan je za upotrebu u kućnom okruženju za muškarace i žene. Tretmani su efikasni i koža je odmah jača. Tehnologija koja stoji iza Silk’n FaceTite čini ovaj uređaj pogodnim za sve tipove i sve boje kože.

Možete da tretirate sve bore, uključujući i bore oko očiju, predeo vrata i dekoltea. Rizik od oštećenja kože je minimalan i nakon tretmana možete odmah nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima. Pošto Silk’n Face Tite nije laser, možete se sunčati neposredno pre ili posle tretmana.

Tu je i gel Silk’n Slider. Važno je da ga nanesete u tankom sloju, pre nego što započnete tretman. Gel na bazi vode ne samo da hidrira već i pomaže pri radu uređaja. Omogućava da Silk’n Face Tite lako klizi preko kože i sprečava pregrevanje kože i crvenilo. Kako starimo, naša koža gubi više vlage – a ona nam je potrebna da bi koža izgledala mlađe i elastičnije. Hijaluronska kiselina pomaže u borbi protiv bora. Hidrirajući efekat hijaluronske kiseline smanjuje dubinu bora i stimuliše proizvodnju kolagena u koži.

Benefit prilikom kupovine je i Silk’n Intense Nourishing Hialuronic serum. Jedan od glavnih sastojaka ovog seruma je hijaluronska kiselina, koja se prirodno nalazi u našoj koži. Ako ga koristite uz Face Tite, Vaša koža će odmah izgledati mlađe! Kada se kombinuje sa toplotom koju proizvodi Face Tite, efekat je toliko snažan da će Vaša koža odmah biti čvršća i blistavija. Koristite ga tokom tretmana za trenutni podmlađujući efekat ili nakon njega za intenzivno hidriranu i blistavu kožu. Silk’n Face Tite u fascinantnom procesu podstiče proizvodnju kolagena i poboljšava strukturu elastičnih vlakana, te ojačava dublje slojeve kože. Bore se smanjuju, a konture lica se značajno podižu. Starosne pege i pege od sunca postaju manje vidljive. Omogućava da vidno podmladite kožu, jednostavno u udobnosti svog doma.

Za blistavu kožu, aparat za negu kože Silk’n Face Tite FTS1PE3001.

Aparat za negu kože Silk’n Face Tite FTS1PE3001 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR