Vaše zdravlje pod Vašom kontrolom – aparat za merenje pritiska Beurer BM26...

Vaše zdravlje pod Vašom kontrolom – aparat za merenje pritiska Beurer BM26 + toplomer FT09

3855
0
PODELI

Sve više ljudi ima problem sa povišenim krvnim pritiskom. Sedam od 10 odraslih osoba imaju povećan rizik od infarkta ili moždanog udara, upravo zbog visokog krvnog pritiska. Kancelarijski poslovi, nedostatak fizičke aktivnosi i konzumiranje brze hrane doprinose problemu, pa čak i kod mladih ljudi. Pažnju treba obratiti ako je pritisak konstantno 140 sa 90 ili viši. Kako biste uvek imali uvid, tu je aparat za merenje pritiska Beurer BM26.

Omogućava potpuno automatizovano merenje krvnog pritiska i pulsa na nadlaktici, a poseduje memoriju za četiri različita korisnika. Beurer BM26  brine i o pravilnom radu Vašeg srca, zahvaljujući funkciji upozorenja u slučaju mogućeg poremećaja srčanog ritma.

Prikazuje prosek zadnja 3 merenja, kao i datum i vreme, na velikom LCD ekranu od tečnog kristala. Nećete morati da brinete da li ga pravilno koristite, s obzirom da signalizira greške prilikom korišćenja.

Uz aparat stižu i torbica za odlaganje i baterije. Zahvaljujući garanciji od 36 meseci, možete biti sigurni u kvalitet Beurer BM26, uz koji na poklon dobijate i toplomer FT09.

Vodite računa o sebi uz Beurer BM26 aparat za merenje pritiska.

Aparat za merenje pritiska Beurer BM26 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u nekoj od 106 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR