Timely – Najlepši alarm ikada!

[Android]Timely – Najlepši alarm ikada!

1255
0
PODELI

Aplikacije za alarm su česte i popularne kao aplikacije za vremensku prognozu, i dok mnogi kažu da ugrađena aplikacija za alarm je dovoljno dobra i radi kako treba, postoji par odličnih rešenja za one koji traže nešto više.

Predstavljamo vam Timely, prelepu aplikaciju za alarm!

 

 

Timely nudi čist i zanimljiv dizajn sa interfejsom koji se upravlja gesturama. Možete postaviti vreme za alarm samo prevlačenjem prsta gore i dole po ekranu za zakazivanje. Timely nudi pregršt tema i zvukova koje možete otključati preko kupovine unutar aplikacije, ukoliko tako želite. Takođe, prisutan je Smart Rise, koji će pustiti laganu melodiju 30 minuta pre nego što ste podesili vreme za alarm, kako bi vas uhvatio u ciklus lakog sna. Možete produžiti alarm preko ogromnog dugmeta na ekranu, pritiskom na tastere za pojačavanje/stišavanje zvuka, ili okretanjem uređaja na ekran. Način na koji produžite alarm uticaće na trajanje pauze do sledećeg zvona alarma.

 

Timely čak nudi mogućnost da postepeno smanjuje pauze između zvona ukoliko baš imate problema sa ustajanjem iz kreveta. Pored alarma, Timely poseduje i tajmer i štopericu, podršku za Android DayDream čuvar ekrana, DashClock ekstenziju, integraciju sa Google Now servisom, kao i sposobnost za sinhronizaciju unetih vremena za alarm na više uređaja.

 

Timely_03

 

 

Velike mogućnosti Timely aplikacije čine ga izuzetnim izborom za Alarm, ali čist dizajn i prelepe animacije pružaju odlično iskustvo pri korišćenju.

 

Timely je dostupan na Google Play Store-u u potpunosti besplatno.

 

Ukoliko ga ne možete skinuti sa Play Store-a, skinite ga sa ovog linka i instalirajte ručno preko File Managera: LINK ZA DOWNLOAD.

Aplikacija zahteva barem Android 4.0 OS.

 

A možete dobiti i set tema u potpunosti besplatno! A evo i kako!

Nakon instalacije aplikacije, dodirnite 3 tačke, pa odaberite Settings (Podešavanja) i na dnu ćete naći opciju Enter referral code (Unos referal koda). Dodirnite je i unesite sledeći alfanumerički niz:

61UR-9802-PP09

 

Potvrdite i dobićete 2 poena kojim možete kupiti set tema! Teme ćete kupiti dodirom tri tačke pa Change themes (Promeni teme). U donjem delu ćete videti veliki broj paketa tema. Listajte  prevlačenjem prsta levo-desno. Kada budete našli onu koja se vama dopada (preporučujemo “Planet” i “Magic”), dodirnite njen naziv. Prikazaće vam se mogućnost da utrošite 2 poena za kupovinu teme, dodirnite “Use 2”. I to je to!

 

Timely_01

 

Link za skidanje Timely aplikacije (Play Store): PLAY STORE LINK

Lik za skidanje Timely aplikacije (Box): BOX LINK

 

Uživajte u prelepom satu za alarm na svom android uređaju!

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR