Unapredite igru, izaberite ALTOS Terminator AL-G2800 miš!

Unapredite igru, izaberite ALTOS Terminator AL-G2800 miš!

890
0
PODELI

Najjednostavniji način upravljanja računarom je pomoću miša. Oni pružaju jednostavnu navigaciju i koršćenje aplikacija, naročito igranje video igara. Kod ovog tipa uređaja ergonomija igra veliku ulogu. Želite miš koji vam apsolutno odgovara, koji neće stvarati nekomforan osećaj koji dalje dovodi do manje efikasnosti. Težina takođe igra svoju ulogu, a model Altos Terminator AL-G2800 koji vam preporučujemo je vrhunskog kvaliteta i udobnosti.

Svaki moderan miš je zapravo i kamera – snima površinu i šalje informacije o njoj računaru, kako bi se odredila pozicija. Optički miš emituje zrak LED svetla na površinu, koje se zatim odbija nazad i preko posebnih sočiva i senzora konvertuje u koordinate. Laserski miš sa druge strane, koristi infracrveni laserski zrak. Koji ćete odabrati, zavisi samo od vas i vaših potreba, ali ako ste zagriženi gejmer onda će ALTOS  Terminator AL-G2800, biti vaš izbor.

Kompaktan, borben i moderan dizajn zadovoljiće vas u potpunosti. Radi na većini podloga, visoke je preciznosti i pouzdanosti. On se odmah prepoznaje, kao i većina proizvoda prilagođenih gejmerima.  Izgleda agresivno, sa oštrim ivicama, atraktivnim dizajnom. Poseduje 7 boja LED pozadinskog svetla, 4 boje svetla pri promeni rezolucije, plug&play, kao i 6 tastera, čiji je vek trajanja do 10 miliona klikova. Ali, mnogo bitnija stvar od njegovog izgleda, jeste da je u pitanju ozbiljan komad hardvera.

ALTOS Terminator AL-G2800 kao gejmerski miš pružiće vam vrhunsko iskustvo prilikom igranja igrica. Veoma je precizan i brz, ergonomski idealno prijanja u šaku igrača pružajući utisak direktnog kontakta sa video igrom. Igrajte uz full potencijal optičkog senzora do čak 3200dpi. Podešavanje je lako uz plug&play, prosto umetnite USB port u računar i započnite rad bez softvera.

Unapredite svoju igru i postanite još bolji igrač. Zbog svog kvaliteta pogodan je za upotrebu i od strane zahtevnijih korisnika, bez obzira da li žele da se igraju ili rade druge stvari. Atraktivan i moćan, sa sjajnim performansama, učiniće vas zaista zadovoljnim.

ALTOS Terminator AL-G2800 miš možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR