Altos Gamer X4 – igranje bez granica!

Altos Gamer X4 – igranje bez granica!

5939
0
PODELI

Jedna od najpopularnijih namena računara danas je zabava tj. igranje igara. Koliko god konzole za igru da su praktične ili povoljne, mnogima ništa ne može da zameni tastaturu i miš prilikom igranja omiljenih igara. Predstavljamo vam Gamer X4, jedan od najpopularnijih i najtraženijih modela računara, koji pruža sjajan odnos cene i performansi!

Altos Gamer X4 je računar koji je osmišljen tako da u PC igrama za što manju sumu novca pruži dobre performanse, na zadovoljavajućim grafičkim podešavanjima za većinu korisnika. Naravno, zahtevnost igara nezaustavljivo raste, pa se specifikacije Gamer X4 računara ažurno proporcionalno unapređuju. Kao rezultat, trenutne specifikacije Gamer X4 modela su sledeće:

  • Procesor: AMD Athlon X4 840 3.1GHz (Turbo do 3.8GHz, četiri jezgra, 4MB L2 cache)
  • Grafička karta: AMD Radeon R7 250 1GB GDDR5
  • Matična ploča: FM2+, PCIe/DDR3/SATA2/GLAN
  • RAM memorija: 8GB DDR3
  • Hard disk: 1TB SATA3
  • Optički uređaj: DVD Multi Writer 24xDVD/16xDVD-RAM
  • Kućište: ATX Midi Tower, Black

AMD Athlon X4 840 procesor nudi zaista odlične performanse za svoj cenovni rang, pa se savršeno uklapa u računar kao što je Gamer X4. Ima četiri jezgra i radni takt od 3.1GHz. Kada se ukaže potreba, automatski podiže radni takt do 3.8GHz (Turbo takt) kako bi pružio još bolje performanse.

AMD Athlon X4 Quad-Core 840

Radeon R7 250 je grafička karta za koju smatramo da je najpristupačnija karta za borbu sa modernim igrama pružajući zadovoljavajuće performanse. Model koji se trenutno ugrađuje u Gamer X4 poseduje 1GB GDDR5 memorije, 128-bitnu memorijsku magistralu i radni takt jezgra od 1125MHz.

Sapphire Radeon R7 250 1GB DDR5

U takvu kombinaciju procesora i grafičke karte savršeno se uklapa 8GB DDR3 RAM memorije, što je dovoljno za igranje bilo koje aktuelne igre.

Približne performanse u modernim igrama, koje možete očekivati od Altos Gamer X4 računara, možete videti na sledećim snimcima:

Ukoliko ste u potrazi za računarom na kome ćete igrati moderne igre, a budžet je ograničen i želite da potrošite što manje novca, sa Altos Gamer X4 ne možete pogrešiti!

Altos Gamer X4 možete poručiti putem WinWin web sajta na ovom linku ili u preko 104 WinWin prodavnica širom Srbije

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR