Altos Fire, računar za Vas

Altos Fire, računar za Vas

6560
0
PODELI

Računari su danas neizostavni deo našeg života. Neophodni su nam za obavljanje poslovnih zadataka, ali svi znamo koliko ih rado koristimo i za zabavu. Pravo je uživanje kada se posle napornog radnog dana opustimo uz omiljenu muziku ili film, bilo da je u pitanju naš omiljeni ili neki koji smo dugo želeli da pogledamo, kao i kada surfujemo internetom. Za sve Vaše potrebe, tu je Altos Fire.

Svi koji su imali iskustva sa usporenim radom računara, znaju koliko to može biti iscrpljujuće. Uz Altos Fire, nećete imati tih problema. Intel Quad-Core procesor koji radi na 2GHz sa 4GB DDR3 RAM memorije, obezbeđuju brz i pouzdan rad, kao i jednostavno obavljanje svih zadataka.

Svima nama je važno da nam dokumenta, drage fotografije ili omiljena muzika uvek budu na dohvat ruke. Uz brz SSD od 240GB, moguće je skladištenje veće količine fajlova, a pristup im je neverovatno brz! Altos Fire poseduje Intel HD grafiku, koja pruža dobre performanse prilikom svakodnevnog rada, ali i prilikom reprodukcije filmova u visokoj rezoluciji.

Ukoliko ste u potrazi za novim računarom za svakodnevan rad, a budžet je ograničen, ne morate više tražiti, tu je Altos Fire.

Računar Altos Fire možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga možete kupiti u preko 106 WinWin prodavnica širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR