Uvek puna baterija, uz Alpha Star 4400 mAh Powerbank.

Uvek puna baterija, uz Alpha Star 4400 mAh Powerbank.

1416
0
PODELI

Ukoliko ste stalno u pokretu i brinete o tome da li ćete uvek imati dovoljno baterije da obavite svoje poslove, uz Powerbank Alpha Star 4400 mAh nemate razloga za brigu.

Powerbank Alpha Star 4400 mAh, kao prenosna baterija pogodna je za punjenje kako mobilnih telefona, tableta, tako i MP3 i MP4 plejera, kao i digitalnih fotoaparata. Krasi ga elegantna bela boja, a teži svega 118gr što ga čini izuzetno pogodnim za nošenje. Predstavljeni model poseduje kapacitet baterije od odličnih 4400 mAh.

Gde god da krenete, ponesite svoj Powerbank sa sobom i na taj način izbegnite one neprijatne situacije koje Vas jako mogu iznervirati jer svoje aktivnosti ne možete privesti kraju. Takođe, uz ovaj uređaj utičete i na svoju bezbednost, jer ukoliko se desi da Vam je od izuzetne važnosti da nekoga pozovete, ali se baterija na telefonu ispraznila, onda na snagu stupa Alpha Star 4400 mAh.

Zaboravite na praznu bateriju, uz Alpha Star 4400 mAh Powerbank.

Alpha Star 4400 mAh Powerbank možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR