Alone in the Dark: Illumination teaser trailer

Alone in the Dark: Illumination teaser trailer

628
0
PODELI
Alone in the Dark Illumination

Atari pravi reboot dve svoje stare klasične horror igre. Na PAX Prime sajmu su prikazani teaser traielri za Alone in the Dark: Illumination i Haunted House: Cryptic Graves.

Alone in the Dark: Illumination koristi Unreal Engine 4 i imaće co-op multiplayer mod. Postojaće 4 različite klase: Hunter, Witch, Engineer i Priest. Co-op mode će verovatno podržavati do 4 igrača, koji imaju zadatak da grad očiste od paranormalne sile poznate kao The Darkness.Pogledajte teaser trailer za Alone in the Dark: Illumination:

Igra možda izgleda pomalo kao pucačina, ali se iz teaser trailera može videti da su prisutno horor koreni Alone in the Dark serijala.Igru razvija novi studio Pure, koji zapošljava ljude koji su radili na takvim naslovima kao što su Dead Island 2, Bioshock Infinite i Battlefield 2. Po pedigreu studija,a i sudeći po zvaničnom sajtu igre,LINK, izgleda da nas očekuje igra nalik Left 4 Dead serijalu.

Haunted House: Cryptic Graves, za razliku od Alone in the Dark: Illumination, deluje kao prava survival horor igra. Razvija je studio Drempainters, poznati po igri Anna. Igra će se fokusirati na rešavanje zagonetki iz prvog lica i ”psihičkim” moćima. Pogledajte teaser trailer za Haunted House: Cryptic Graves:

Koja od ove dve igre vam se više dopada? Da li ste igrali neki od Alone in the Dark naslova ranije?

Izvor: PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR