Alcatel OneTouch Pixi 3 8″, zabava koja ne prestaje

Alcatel OneTouch Pixi 3 8″, zabava koja ne prestaje

6638
0
PODELI

Bilo da ste kod kuće ili u pokretu, obezbedite sebi pristup svojim omiljenim aplikacijama, kad god želite, a Vaši omiljeni filmovi i muzika neka uvek budu uz Vas sa Alcatel OneTouch Pixi 3 8“ tabletom.

Koristi novi Android Lollipop operativni sistem, koji stručnjaci nazivaju „sveopštim“, s obzirom na to da bi njegova primena mogla biti slična onoj koju je imao Linux ili Windows. Nova verzija donosi korisnicima više kontrole nad prikazom obaveštenja, nadograđenu tastaturu i brža podešavanja u odnosu na prethodne verzije.

6782597Uživajte u vrhunskom prikazu sadržaja zahvaljujući odličnoj rezoluciji i IPS tehnologiji koja donosi zadivljujući kvalitet slike. Četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz i 1GB RAM memorije, donose brz i pouzdan rad.

Izuzetno je lagan i  lepo dizajniran. Kapacitet baterije iznosi čak 4060mAh, pa nećete morati da brinete da će se brzo isprazniti kada niste kod kuće. Uz pomoć micro SD karice, podignite mu memoriju i do 32 GB.

Alcatel One Touch Pixi 3 8″ možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga možete kupiti u nekoj od preko 106 WinWin radnji širom Srbije. 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR