Ulepšajte praznike kupovinom Alcatel 1 smart telefona.

Ulepšajte praznike kupovinom Alcatel 1 smart telefona.

758
1
PODELI

Sam kraj 2018. godine rezervisan je za kupovinu novogodišnjih i božićnih poklona, kako biste obradovali drage ljude ili pak nagradili sebe za uspešnu godinu. Neka to bude pametna kupovina, a ukoliko se opredelite za Alcatel 1 smart telefon, onda će zasigurno i biti.

Alcatel 1 je sveobuhvatni uređaj koji nudi sve što Vam je potrebno. Pre svega, veliki ekran od 5.0“, elegantan i prepoznatljivi dizajn, ali i kameru sa dodatnim funkcijama zbog kojih ćete vrlo rado deliti sve fotografije putem društvenih mreža.

Zabeležite sve snežne avanture i one koje tek dolaze uz zadnju kameru od 8MP i prednju od 5MP. Ono što pruža snagu Alcatel 1 telefonu jeste četvorojezgarni MT6739 procesor na 1.28GHz. Takođe, poseduje radnu memoriju od 1GB, dok interna iznosi 8GB.

Sa druge strane, Alcatel 1 zasnovan je na Android™ Oreo™ (Go edition) operativnom sistemu, dok ga krasi baterija od 2000mAh. Zahvaljujući svojim karakteristikama, Alcatel 1 je spreman da Vas oduševi na prvi pogled.

Dopustite mu da Vas očara, izaberite Alcatel 1 smart telefon.

Alcatel 1 smart telefon možete poručiti odmah putem WinWin sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

1 KOMENTAR

  1. Po karakteristikama ovo je telefon srednjih performansi i cene po kojoj se telefoni uz osrednje tarife uzimaju za dinar kod operatera. Licno nemam nista protiv takvih uredjaja, svako za sebe nadje sta mu je potrebno, ali ovo je po mojim merilima daleko od idealnog telefona za belezenje nekih momenata, ovo je smart telefon prosecnih performansi.

POSTAVI ODGOVOR