AeroCool predstavio Dream Box DIY komplet

AeroCool predstavio Dream Box DIY komplet

889
0
PODELI

AeroCool Advanced Technologies, jedan od vodećih proizvođača vrhunske gejming PC opreme, predstavio je revolucionarni DIY komplet pod nazivom “Dream Box” za kreativne umove. Ovaj unikatni DIY komplet dolazi u kutiji sa 118 delova, što omogućava korisnicima da naprave jedno od tri PC kućišta.

Breaker

AeroCool Dream Box omogućava korisnicima da naprave izvanredno PC kućište ili bench-kućište po svojoj meri. Mogućnosti su neograničene i jedino ograničenje je mašta tvorca. Početno pakovanje obuhvata razne komponente, uključujući aluminijumske cevi, razne konektore različitih uglova, kao i specifične delove za PC komponente poput držača za matičnu ploču, držača za napajanje i jedan IO panel. Dream Box se može koristiti i za sastavljanje stolova, lampi, držača za čaše, čak i raznih igračaka i zanimljivih gedžeta. Za veće projekte više Dream Box kompleta se može kombinovati za postizanje željenog cilja.

AeroCool Dream Box 02

Kupci AeroCool Dream Box pozvani su da dele svoje tvorevine na Aerocool Facebook fan stranu, kako bi dali ideje ostalima.

AeroCool Dream Box 01

Dream Box DIY komplet je dostupan širom sveta po ceni od 134.90 evra u Evropi ili 149.90 u Americi (bez poreza).

 

 

Izvor: TechPowerUp

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR