Activison bacio rukavicu u lice Rockstaru, Call of Duty: Ghosts će oboriti...

Activison bacio rukavicu u lice Rockstaru, Call of Duty: Ghosts će oboriti rekorde GTA 5

1736
13
PODELI
xl_Call_Of_Duty_Ghosts

Izdavač Call of Duty: Ghosts, Activision je upozorio Rockstar, razvojni studio koji stoji iza ultra popularnog GTA 5 da se previše ne opušta i ne uzda u rekorde koje GTA 5 trenutno drži.

U skorašnjam inrevjuu, senior brend menadžer Activisiona u Velikoj Britaniji, Kevin Flynn, je odbacio ideju da Call of Duty brendu opada popularnost i da će vrlo skorašnje objavljivanje novog naslova Call of Duty: Ghosts biti pravi poziv na buđenje za druge kompanije koje misle da dominiraju tržištem.

“Čestitam Rockstar timu na njihovom uspehu”, rekao je Kevin, a onda i dodao,”Radujemo se što ćemo povratiti rekord na našu stranu pre sledećeg GTA naslova”.

“Znamo da Call of Duty: Ghosts vodi u popularnosti među hit naslovima koji još nisu izašli. Naš digitalni sadržaj je uvek bio vrlo popularan, a Black Ops II se prodao u više od 3 miliona primeraka u Velikoj Britaniji.”

Za sve koji to već ne znaju, GTA 5 trenutno drži sedam Ginisovih svetskih rekorda u svetu zabave, a neke od njih je preoteo upravo od Call of Duty franšiže, uključujući i da je trenutno najbrže prodavana igra ikad u Velikoj Britaniji.

Call of Duty: Ghosts izlazi 5. novembra za PS3, Xbox 360, PC i Wii U, a verzije za Xbox One i PS4 će biti dostupne na dan pojavljivanja ovih konzola kasnije u novembru.

Da li mislite da  Call of Duty: Ghosts ima šanse da preotme i vrati rekorde nazad od GTA 5? Recite nam u komentarima.

Izvor: IGN

 

 

 

13 KOMENTARA

  1. Nema sanse, naravno da nema sanse.
    Ne znam samo sa cime ce da preotmu rekord, kad se igrica pretvorila u svetski rat broj 10, ni p od pucnjave nema, u online play-u su kill streakovi samo explozivi, rakete, helikopteri i nuklearke i ostalo. To vise nije pravi Call of Duty. 🙂

POSTAVI ODGOVOR