Acer predstavio Chromebook 14, snažan poslovni laptop

Acer predstavio Chromebook 14, snažan poslovni laptop

1393
0
PODELI

Acer je predstavio novi Chromebook 14 koji ima malo drugačiji pristup tržištu. Predstavlja jedan od najbržih Chromebook-ova koje smo ikada videli sa Intel Core procesorom za razliku od standardnih Celeron čipova koji imaju tendenciju da se isporučuju sa budžetskim modelima.

Breaker

Ispostavilo se da je Chromebook iz srednjeg segmenta sa nekoliko specijalnih funkcija. Mana? Nije baš elegantan. Sadrži tonu plastike i Gorilla Glass zaštitni ekran, tako da je izuzetno otporan na nered koji se može zadesiti u okruženju kancelarije.

Acer Chromebook 14

Ima bateriju koja nudi 10 sati rada. Poseduje 8GB RAM-a i do 32GB interne memorije, u zavisnosti od željene konfiguracije. Ukoliko možete da živite sa manje uglađenim dizajnom i ako vam on treba samo u poslovne svrhe, Acer Chromebook 14 može biti vaš sledeći poslovni računar.

Početna cena iznosi 349$. Acer Chromebook 14 može definitivno biti popularan izbor za kompanije koje žele da zamene starije WIndows mašine. Videćemo da li će Acer u budućnosti uspeti da postigne dominantni položaj u preduzećima.

Izvor: talkandroid

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR