Acer najavio nove Liquid Z telefone

Acer najavio nove Liquid Z telefone

1315
0
PODELI

Acer je predstavio tri nova modela telefona za različite tipove korisnika – Liquid Z220, Liquid Z520 i Liquid Z, model sa 64-bitnim procesorom i novim Zero Air Gap ekranom. Sva tri modela dolaze sa preinstaliranim Acer softverom i novim mogućnostima koje se fokusiraju na selfije i konzumiranje multimedije.

Acer Liquid serija

Acer kaže da su Z220 i Z520 dobro zaokruženi modeli koji pružaju dobro iskustvo u radu. O Z220 smo već govorili, dok Z520 ima kameru od 8Mpix na poleđini i DTS Studio Sound zvučni sistem. Oba modela su zasnovana na istom procesoru, 1.2GHz Snapdragon 400 sa 1GB RAM i kamerom od 2Mpix na prednjoj strani.

Acer Liquid Z220 03

Sva tri modela pokreću Android 5.0, dok Acer-ov softver dopunjuje njihove mogućnosti i nudi tri moda rada – Osnovni mod (za decu, fokusira se na pozive i razmenu poruka), Jednostavni mod (za korisnike koji žele samo da pozivaju, proveravaju vremensku prognozu i slično) i Standardni mod (za korisnike koji su već dobro upoznati sa svime šta Android može da pruži). Z520 ima i selfi mod koji omogućava okidanje glasom dok je kamera aktivna.

Acer Liquid Jade Z 01

Liquid Jade Z je telefon visokog ranga koji podržava LTE, ima IPS HD displej od 5 inča, 64-bitni Mediatek procesor, 13Mpix na zadnjoj strani (sa F1.8 otvorom blende) i 5Mpix kamerom na prednjoj strani. Acer stavlja poseban akcenat na lepotu Liquid Jade Z, koji ima debljinu od samo 7.9mm i težinu od 110 grama. Zakrivljeni Gorilla Glass 3 panel preko Zero Air Gap displeja je opremljen softverom sa modom za čitanje koji eliminiše plavu boju kako bi učinio čitanje lakšim u svim uslovima.

Acer Liquid Jade Z 02

Prodaja Liquid Jade Z i Liquid Z220 će krenuti marta u Evropi po ceni od 199 evra, odnosno 89 evra. Dok će Liquid Z520 biti dostupan od aprila po ceni od 109 evra.

 

 

Izvor: AndroidCentral

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR